İçeriğe geç

Cilali Oto Yikama Nedir

Cilalı oto yıkama nedir?

Fırçasız cilalama araba şampuanları araçlardan toz, leke ve döküntüleri (kuş pislikleri vb.) temizlemeye yardımcı olurken, aynı zamanda araçların parlaklığını korumasına da yardımcı olur. Fırçasız cilalama araba şampuanları, arabaları yıkamak için kullanılan özel bir şampuan türüdür.

Cilalı yıkama nasıl yapılır?

Aracın yıkanması: Hazırladığınız cilalı araba şampuanıyla aracınızı yıkayarak başlayın. Yumuşak bir sünger veya mikrofiber bez kullanarak aracın dışını dairesel hareketlerle nazikçe temizleyin. Özellikle kirli veya lekeli bölgelere dikkat edin ve şampuanı iyice uygulayın.

Cilalı oto şampuanı ne işe yarar?

Çoğu klasik araba şampuanı, boyaya zarar vermeden araçtan kiri, tozu ve yol kalıntılarını temizleyen pH dengeli formüllere sahiptir. Cilalı araba şampuanları, aracınızı temizlerken ona parlak bir görünüm kazandırır.

Fırçasız oto yıkama şampuanı nedir?

Fırça, sünger, bez ve benzeri temizlik ürünlerine ihtiyaç duymadan araçlardaki kir, yağ, toz ve benzeri tüm kalıntıların temizlenmesini sağlayan ürüne fırçasız oto yıkama şampuanı denir. Fırçasız oto yıkama şampuanının özellikleri nelerdir? Yoğun köpürme ve kir çözme özelliğine sahiptir.

Oto yıkama cila ne işe yarar?

Cilalama, solmuş araç boyasına parlaklığını geri kazandıran bir işlemdir. Ayrıca cilalama, aracı güneş ışığından ve diğer kimyasallardan korur. Bu nedenle cilalama işlemi, aracın tekrar solmasını belirli bir süre geciktirir.

Oto yıkama pasta cila yapar mı?

Otomotiv boyacıları ve kaportacılar, otomotiv sektöründe tadilat ve boyama sonrası işlemler için ön koşul olarak cila kullanırlar.

Arabaya hızlı cila nasıl yapılır?

Uygulama süreci temiz ve kuru bir araç yüzeyi gerektirir. Hızlı cila ürünü daha sonra eşit şekilde püskürtülür ve mikrofiber bir bez kullanılarak yüzeye yayılır. Bu işlem cilanın araç yüzeyine nüfuz etmesini ve orada kurumasını sağlayarak parlak bir yüzey ve koruyucu bir tabaka oluşturur.

Pasta cila yapılmış araba nasıl yıkanır?

Yıkama sırasında aracın yüzeyine zarar verebilecek sert fırçalar, yüksek basınçlı su jetleri ve aşındırıcı temizlik ürünleri kullanmaktan kaçının. Bunun yerine yumuşak fırçalar, düşük basınçlı su ve aracın yüzeyine zarar vermeyen özel temizlik ürünleri kullanın.

Otomatik yıkama aracı çizer mi?

Otomatik yıkama sırasında fırçalar uzun süre değiştirilmezse sertleşir ve daha şiddetli çizmeye başlar. Yeni fırçalarda bile fırçalarda biriken çamurun boyayı çizme riski vardır.

Sonax cilalı şampuan nasıl kullanılır?

Ürün Kullanımı: Kullanmadan önce ürünü çalkalayınız.

Araç şampuanı yoksa neyle yıkanır?

Beyaz sirke ve su karışımı: Bir kova suya bir fincan beyaz sirke ekleyerek doğal bir temizleyici yapabilirsiniz. Bu karışım aracınızın yüzeyindeki kir ve lekeleri gidermeye yardımcı olabilir.

Araba yıkama köpüğü nasıl yapılır?

Büyük bir kovaya biraz su doldurun. Yarım çay bardağı şampuan ve saç kremi ekleyin ve iyice karıştırın. Arabanızın çizilmesini önlemek için sert uçlu bir fırça kullanmamaya dikkat edin. Hazırladığınız karışımı yumuşak bir fırça veya sünger yardımıyla arabanıza uygulayın.

Cilalı araba yıkama nedir?

Etkili temizleme, yüksek parlatma ve cilalama gücüne sahiptir. Sıradan araç yıkamalarının aksine aracınıza daha parlak ve güzel bir görünüm kazandırır. Boya yüzeyini koruyucu bir tabaka ile kaplar ve korur.

Pril ile araba yıkanır mı?

Aman ha, kesinlikle yıkamayın. Bu tür deterjanlar ağartıcı içerir. Birkaç yıkamadan sonra boya zarar görür. Bu nedenle boyaya zarar vermeyen özel kimyasallar vardır.

Pembe köpük ne işe yarar?

Tüm araçların dış yüzeylerinde etkili olan ve fırçaya ihtiyaç duymadan köpüren alkali bazlı bir temizlik ürünüdür. Otomatik araç yıkama makinelerinde ve makinelerinde sorunsuz kullanılabilir. Yüksek uygulama performansı gösterir ve araç yüzeyinde kalıntı bırakmaz.

Detaylı oto yıkama ne kadar sürer?

İşlem süresi ortalama 1,5 gün olmasına rağmen aracın durumuna göre 2-3 güne kadar uzayabilmektedir.

Oto yıkama aracı çizer mi?

Otomatik yıkama sırasında fırçalar uzun süre değiştirilmezse sertleşir ve daha şiddetli çizmeye başlar. Yeni fırçalarda bile fırçalarda biriken çamurun boyayı çizme riski vardır.

Oto yıkama kaça mal olur?

Oto yıkama açmanın çok masraflı bir iş olmadığı söylenebilir. Üstelik karlı bir iş olduğu için şirket sadece 6 ayda masraflarını karşılayabilir. Kabaca bir hesap yapmak gerekirse oto yıkama açmanın maliyeti 50.000-150 arasıdır.

Oto yıkama ücreti ne kadar?

FİYATLARIMIZHizmetFiyatİç mekan400 ₺Dış mekan400 ₺İç mekanDış mekan700 ₺Cilalı800 ₺24 satır daha

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir